Sakit Hati


Pabila orang wat aku at FB aku cerita di Facebook,,tapi bila orang buat pasal dengan aku at twt aku nak cerita at mana? cerita di blog jer lah yang dapat bagi tahu.

tension lah. sekali tersalah buat, selama2nya orang akan ingat. sekarang mood nak tulis at TL twt dah tak ada mood langsung. benda sikit yang kita buat dia akan cari kesalahan kita. 

di twt aku tgk TL dorang tak ada ape2 pon. nanti at sek muka taik depan aku. kawan aku akan cakap 'BUAT BODOH JE'. tapi aku ni tak boleh nak buat. aku tak suka orang lain cari kesalahan kau except parent and family aku. kau orang bukan sebahagian dari hidup aku. korang akan datang sekejap dan akan pergi jugak. lain lah family aku yang 24- hour dengan aku.

THANKS SUDI BACA ENTRY INI..

1 Penulis Hebad:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...