Kawan

Assalamualaikum semua..

selalu berlaku pada aku..kenapa??Allah nak uji aku lah..mana tak-nya..last year darjah 6,last year form5 pon macam tu..

darjah 6:
aku daripada kelas depan ke kelas belakang

form 5:
aku daripada kelas belakang ke kelas belakang

even what..aku nampak salah itu..aku nampak..dari sudut pandangan,kiri,kanan..sakitnya hati kadang2..tapi apa2 pon kadang2 dorang prihatin..cuma aku ni pasif..lebih mendiamkan diri..kenapa??siapa sahabat aku sebenarnya..tidak adil dunia jika dugaan ini yg aku tempuhi..

dikala diam,aku cuba nak fokus belajar..kadang di sudut arah lain memandang serong..ada yang macam tak suka..aku tahu salah aku..story lama tu pengalaman untuk aku..memang pengalaman tapi itu adalah balasan untuk aku..sebab itu adalah kesilapan lalu aku..kesilapan itu memang salah aku..

Allah yang Maha Berkuasa..Dia akan memberi balasan yg lebih sakit jika kita mengAIBkan orang..memang kadang2 nak tahu rahsia orang..tp bukan bererti kita nak sebarkan..kita jadikan sempadan..apa yg berlaku pada aku itu adalah salah aku..salah besar dalam hidup aku..

yang itu macam ni dekat aku..walaupun tak ramai..rasa sakit tu memang pedih..orang akan cakap itu balasan untuk segala tindakan kita..pengalaman pahit manis aku jadikan iktibar..

ALLAH MAHA BESAR


THANKS SUDI BACA ENTRY INI..

0 Penulis Hebad:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...