MY FAULT

assalamualaikum..

Selamat hari guru kepada guru-guru SMK Taman Medan daripada saya Wella Susanti kerana telah mengajar saya selama ini..

apa kaitan hari guru dengan my fault??

sebenarnya aku tak datang tadi..malam khamis aku g tuisyen dorang kata seronok persembahan form 6..okay fine salah aku tak datang tadi..miss show dorang..

yang lagi satu paling miss adalah no picture with my face..haha..xde pin gambar aku..akan datang dorang akan ke Pangsun..muka aku masih tak ada..seriusly it so bad..this my last with them..

bila tak ada merajuk bile ade muke kelakar..tak kesah lah siapa budak kelas 5 Bakti yg tgk blog atau stalk blog aku ni pon..aku menyesal doh tak datang..ini bukan lawak tapi ini serius sangat..


THANKS SUDI BACA ENTRY INI..

3 Penulis Hebad:

Batu Adventure berkata...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

NURSHAKIRA ABDUL HALIM berkata...

Hi.. Newbie here. I am following you :)

Happy blogging! Jom jadi kawan saya by old follower OR follower G+. Mana2 pun boleh.

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...